Mijn naam is Marjolein Fennema.
Ik masseer al bijna mijn hele leven. Het begon al toen ik een jaar of tien was. Mijn moeder was indertijd ziek en lag veel op bed, waardoor ze veel rugklachten had. Na een rug massage voelde ze zich veel beter en kon ze ook een paar uur slapen. Ik had natuurlijk nog geen idee van technieken. Ik masseerde volledig vanuit mijn gevoel. Ik vond het heerlijk om te doen en werd er zelf ook heel blij van. In de loop der jaren heb ik veel gemasseerd.


Vijftien jaar geleden ben ik massagecursussen gaan volgen. Ik wilde me graag verdiepen in  diverse massagetechnieken. Langzaam ontstond het idee om een massagestudio te beginnen. Het zaadje was geplant, maar de tijd was er nog niet rijp voor om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan. Ik bleef aan het werk in de administratieve sector en masseerde vooral als hobby.

Sinds april 2021 beschik ik over een prachtige massage studio aan huis in Zwaag. De ruimte is mooi ingericht en een oase van rust. Hier kan ik doen wat ik het liefste doe: aandacht geven aan mensen en door middel van wellness massages heerlijk laten ontspannen.

Uiteraard blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van diverse vervolgopleidingen op het gebied van wellness massages, maar mijn basis blijft toch altijd werken vanuit mijn gevoel, met rust en aandacht voor degene die op mijn massagetafel ligt. Dat is wat mij heel gelukkig maakt.
Graag ontmoet ik je in de massagestudio “Papillon Wellness”.  Ik hoop dat je na afloop van de massage je net zo licht en ontspannen voelt als een vlinder die door de lucht dartelt.

Wees welkom, lieve groet,
Marjolein